Preloader
UA
get_quote

Як вибрати аутсорсингову компанію?

Категорія

Публікація: 28.02.2022

Технологія BIM швидко розвивається і набирає популярності. Ця технологія використовується в багатьох проектах і вимагає розуміння та знань у різних типах програм та сервісів. Щоб вирішити цю проблему, багато компаній розширюють свій штат, щоб охопити всі необхідні частини процесу проектування та будівництва. Але іноді ефективніше знайти аутсорсингову компанію, донести своє бачення та заплатити гроші за їхню роботу. Це може заощадити час і навіть гроші. Ми хочемо представити вам основні моменти на які варто звернути увагу перед вибором, як вибрати хорошу аутсорсингову компанію.

Портфоліо

Перше, що ви повинні подивитися, це веб-сайт та портфоліо, де ви можете побачити реальні проекти та досвід компанії. Адже на сайті може бути написано все, що завгодно компанії, але це ще потрібно довести справами, а це портфоліо! Уважно вивчивши портфоліо, ви краще зрозумієте, чи підходить компанія для роботи з вами та для вашого проекту. Ви можете перевірити на роботах, як вони уповноважені щось робити.

Перевірити програмне забезпечення компанії та персонал

Чи використовують вони потрібні вам програми? Чи сумісні вони з вашим середовищем? Чи мають офіційну ліцензію? Але чи достатньо у них працівників, щоб завершити проект вчасно? Ось деякі з ключових питань, які необхідно прояснити перед початком роботи з новим партнером з аутсорсингу.

Адже вам потрібен надійний і максимально підходящий партнер для співпраці, щоб якнайменше точок заважало обміну інформацією між вами.

Досвід компанії

Аутсорсингові компанії BIM хочуть знати все, і вони повинні знати, бо це їхня робота. Вони повинні надати повний пакет послуг, щоб покрити всі потреби, які потрібні будівельним компаніям, але кожна компанія, як і кожна людина, має найдосвідченішу і найвідомішу сферу, і це головне для вас! Отже, чим більше у них досвіду у вашій області, тим якіснішим буде ваш проект. Таким чином, гроші та ваш час також будуть збережені.

Менше уваги до ціни

Безумовно, BIM-аутсорсинг спрямований на покращення роботи та зниження вартості робочої сили. Але тут важливо не перегинати ціпок, адже насамперед якість, а потім ціна, це гасло, на яке слід орієнтуватися при виборі, з ким працювати. Адже у дешевих компаній найчастіше менше досвіду, а тому спілкування може бути порушене, що дуже впливає на результат роботи.

Налагоджений зв'язок

Тут ми поговоримо про спілкування. Це дуже важливий момент і іноді навіть важливіший, ніж досвід. Адже аутсорсингова компанія приймає ваші завдання та намагається довести проект до потрібного результату. І якщо зв'язку немає, це може мати катастрофічні наслідки кінцевого результату.

Перш ніж розпочати спільну роботу, виявіть ініціативу в цьому питанні і дізнайтеся, як швидко компанія, яку ви хочете найняти, зможе розпочати роботу. Багато факторів можуть змусити іншу компанію відкласти початок робіт, тому варто домовитись із цього питання. Можливо, вам доведеться розпочати пізніше, тому обов'язково обговоріть це.

Доступність

Ще одним важливим фактором є швидка реакція аутсорсингового партнера, адже вона просто необхідна в умовах швидкого коригування будь-якого завдання. Бажано, щоб у компанії був свій менеджер, який завжди буде на телефоні, завжди вислухає вас і швидко передасть інформацію інженерам і взагалі делегує це завдання, якщо вам вже потрібно це зробити.

Це заощадить вам час, здоров'я та гроші. Іноді роботу інженера можна виправити за лічені години, що заощадить сотні доларів, тому доступність просто необхідна.

Угода про пілотний проект

Не варто повністю покладатися на слова представника компанії, сайт і навіть портфоліо, адже все це так чи інакше може бути дописано, придумано і вкрадено. Тому якщо ви тільки знайомитеся з новою компанією, вам варто підписати договір. Можливо, компанія безкоштовно виконає якусь роботу, щоб показати, що вона може це зробити і ви можете їй довіряти, або, наприклад, почне працювати над вашим проектом, не отримавши авансу, тому якщо вам щось не сподобається, ви не втратите гроші, але ви можете втратити час. Вам вирішувати.

Висновок

Як бачите, перед вибором аутсорсингової компанії BIM необхідно враховувати безліч факторів, і ми впевнені, що їх навіть більше, ніж ми розглянули у цій статті. Перш ніж вибрати партнера, чітко зрозумійте, що вам потрібно, і потім починайте домовлятися про співпрацю. Ми впевнені, що таке партнерство підвищить вашу продуктивність і принесе більше прибутків вашій компанії.

Karno Energy хоче допомогти вам із вашими проектами. Ознайомтеся з нашим портфоліо, і якщо воно сподобається, ми будемо раді співпрацювати з вами.